Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Lilla Karlsö, Gotland




Passadvindarna [Gulnat och Fulnat II]

~¤~

Rautavaara fick mig tillbaka till den seriösa musiken 
som jag förr ägnade mycket tid åt
men efter 90-talets oseriösa toner
lyssnade jag hellre åter till tystnaden
i böcker och översättningar
vackra som passadvindarna

09 Juli 2011

LPWJ

Del I:

Gulnat och Fulnat

video:

E. Rautavaara - Piano concerto I




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-11 23:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
lyssnade till tystnaden - vackra ord med djup
2011-07-12

  Bibbi VIP
Skön text.
2011-07-12
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP