Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

séparé

det var regn på himlen
jag såg det på marken
jag såg en ring på ditt
finger tog tre steg


du hade fel hand
i annars korrekta
du lade en hand
i någons korrupta


hon tog den.
samma misstag
och samma misstag


du var borta
när du tryckte mig
mot


det såg jag
när du gick
när jag vaknar

jag såg i tidningen
du fick en ring på
rätt finger till


som hon är söt
men jag är trött
och jag är tyst


hennes hår är
och samma misstag
det var sol på himlen
jag såg det på

bort bort bort
du lade en hand



varsin sida av
ni sover det vet
jag vaknar

det var
jag såg det på himlen
du heter likadant
ni har samma adress










Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-12 02:27



Bookmark and Share


  Fredric
en känsla om slingrande blåbärsstigar, vattendrag och vilsenhet i ett jitter av allt... vackert katten...
2011-07-12

  cilax VIP
tycker om din dikt. Orden liksom backar ett, kanske två steg
2011-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP