Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid skulle det bli så

Allt är mig givet, de blommande mandelträden.
Inget skall tas emot, avstår att ropa, se.
Svältkonstnären, men själv på sitt rum.
Inte spår av andetag.

*

Jag är så rädd
finns det ett hemligt tecken
som skyddar mig nu när jag väntar

väntar i ljuset av min dator
medan stjärnorna går
väntar på allt som ska bli ogjort
och dagarna som går

Jag är så glad,
idag fann jag vänner

*

Herr K och hans sällskap
har druckit nybryggt Kopi Luwak
och rest till Pompeij
inom dem har rymder öppnats


*

Hemligheten på knä, den heliga kärna
eller ej har jag i världen att skaffa
mot döden var jag går

du ljus, i ögon slå
milda hand håll från mig

till det eviga lugnet
med ro







Fri vers av Hugo Ferla
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-13 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hugo Ferla