Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åka tåg

när hon byter platser
produceras drömmar

när hon är stilla
rullas hon genom världen

framme,
har avstånden till målet
blivit oändligt




Fri vers av Hugo Ferla
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-04 20:13



Bookmark and Share


    WbJ
mycket fantasi i språket,Hugo.Gillar
2013-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Hugo Ferla