Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring, tystnad

Det understa pappret
i högen

Har någons död
skriven på sig

Hon som var dag tar ett blad ur högen
känner inte till det


Hon som väntar
Krymper var dag

Han som väntar ska ge vika
För ensamheten som
Växer innefrån


I tystnaden sedan
Ska sorlet återupptas

Som en minneslös
Färg




Fri vers av Hugo Ferla
Läst 224 gånger
Publicerad 2013-10-18 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hugo Ferla