Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bär dig i mig

Syra och jord
Speglande jölen, sänkan i skogen

Stammarna, snurra

Långa varv
i höga ljuset, det som kommer uppifrån


radien, eller tråden som lindas
Runt det som är


vi är så oerhörda
i detalj så främmande

Från den lätta närvaron




Fri vers av Hugo Ferla
Läst 221 gånger
Publicerad 2017-04-07 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hugo Ferla