Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidig morgon

Vaknade tidigt idag
ingen gryning än
hjärtat högt uppspänt i kroppen

Ingenting rörde sig än
mörkt som en vanlig morgon
på vintern

Men tanken skarp, som låg den an
kroppens saldo och behov av
rörelse




Fri vers av Hugo Ferla
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-19 07:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hugo Ferla