Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter T

mandlarna i kylskåpet,
mellan fingrarna
hounungen och där på bänken
timjanplantan

tystanden denna fredag
sträcker ut sig i natten,
skyn

vilket år.
hände det verkligen.
skall jag fortsätta nu.

med tacksamhet svävande innuti,
då minnena
hur dagen förde mot ljuset

på stranden igen
där det kalla vattnet omsluter
mina sår




Fri vers av Hugo Ferla
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-09 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hugo Ferla