Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtta timmar

Tyst går jag förbi dig,
varje morgon går jag tyst förbi dig,
varje morgon hälsar ingen,
tyst går jag förbi dig, tyst utan hej

Jag ser dig varje morgon,
varenda samma någon,
varenda samma ingen,
jag ser dig varje morgon

Tyst sitter jag och vill hem
varje kväll klockan fem
varje morgon är jag ingen
varje kväll är jag ingen

Tyst stiger jag av,
varje kväll går jag osedd av,
varje kväll hälsar ingen,
tyst går jag av, tyst som ingen




Fri vers (Fri form) av Lengum
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-13 12:30



Bookmark and Share


  Kalle.O
Lite sorglig men vacker text.
2011-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Lengum