Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att nå stjärnorna.

 

De pratar med mig
trots att de vet att jag inte lyssnar
för jag har slutat lyssna
helt

för jag vet
att allt de säger är en lögn.

De pratar om att sikta mot stjärnorna
sikta högt och långt
för att uppnå deras mål
om mig.

Men jag vet att stjärnorna inte är ljusår bort,
så jag siktar kort och jag siktar lågt
för att nå mina mål.

Stjärnorna är nära
de finns alldeles intill oss
och jag behöver inte lyssna noga
för att höra igenom deras ord
om att för att nå stjärnorna
så har man många mil att gå.




Fri vers av entusiasm
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-13 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm