Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska livet som du aldrig någonsin gjort förr



Din inre lycka
Din inre sorg

Var inte orolig
Det syns på långt håll

Masken du bär
Är ingen som ser

Men det gör jag

För

Att jag vet

Den lycka du bär
Är den delen av dig som fortfarande lever


Den sorg du bär
Är den delan av dig som dog

Förlängesen

Det är ingen som ser
Och
Ingen som hör


För att

Inombords är det du som dör







Fri vers av coleve
Läst 347 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-13 17:15



Bookmark and Share


  aol
så finstämt vackert om att dö lite i sänder
2012-04-15

  oMareld
allt är i slutändan helt upp till sig själv. bra
2011-07-16
  > Nästa text
< Föregående

coleve
coleve