Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se på mig


Jag är rädd


Första gången
Tårarna inte har något slut


Jag är rädd


Första gången
Jag känner smärtan genom min kropp


Jag är rädd


Första gången
Jag har skriket inom mig


Jag är rädd

Första gången
Jag har hjärtat i halsen


Jag är rädd

Första gången
Jag bara vill skrika

Så högt,
Jag bara kan

Men det går inte


Jag är rädd

Ja,
Jag är bara rädd





Fri vers av coleve
Läst 318 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-07-13 17:28



Bookmark and Share


  oMareld
känner igen de där
2011-07-16

  M.B
Fin!:)
2011-07-15
  > Nästa text
< Föregående

coleve
coleve