Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...jag anar....






Jag anar dina sorgsna ögon
i natten
känner din närvaro
din sorg som kramar mitt hjärta

Jag ville plocka stjärnorna
att lägga i din hand
så att dina ögon
får låna deras ljus

Tre flammande stjärnor
vill jag ge dig

en för din sorg
en för din glädje
och en för ditt hopp

och sjunga för dig
medan ditt krossade hjärta
vilar
i mina kupade händer




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 589 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-07-13 17:57



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Varsamt och stilla flöde i texten, och en fin hälsning till dikt-duet.
2011-08-08

  Karin Rosberg
väldigt gripande.......och andlig enligt min tolkning........
2011-07-15

  anits VIP
Dina ord griper tag, berör
och väcker tankar
2011-07-14

  mickech
Så ömsint och fint! Bra!
2011-07-13

  Maria T
Så innerligt vackert
Stjärnljus och sång
2011-07-13

  Linda CH VIP
Ljuvligt vackert!
2011-07-13

    Ken Cassel
och hoppas då att det bara ska helas
med tiden

Kramar!
2011-07-13

  Christine Sabel
tack, kändes som till mig, du griper tag i hjärtat
2011-07-13

  Anna*
Ååå, så vackert och ömsint skildrat med en kärlek som känns! Bokmärke
2011-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius