Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
söken först Guds rike...så skall allt det andra...


i kupad hand




endast det du har

gives dig




Fri vers av rebecca d
Läst 749 gånger
Publicerad 2006-01-02 17:59



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Det blev nåt tok med min kommentar "Du ger tron på Gud i dess inre kärna" ska det stå!!
2006-01-02

  Per Rydberg
Ja! Du gör det 'omöjliga'! Ger tron på Gud i dess absoluta kära! Älskar ditt oerhört nedkortade buskap!!!
2006-01-02

  rebecca d
vi HAR ALLT...i Gud....
2006-01-02

    Mejja
Denna väcker i mig många, många tankar..... läses igen och igen.
Den är skarp.
.....om man inte har nåt.... kan man ju då heller inte få.... vad händer då då man inget har....
2006-01-02

  Rachel Roth
enkelt, avskalat och sant
2006-01-02

  Missi VIP
ja det stämmer...har du kommit hem nu?
2006-01-02
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d