Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag flyger in i en annan dimension

in till en annan galax
Ja, jag har världens tur
Världens bästa flax
För där så finns det visst en tvillingplanet till våran egen jord och planet
Och där alla bara älskar varandra, oavsett ras
Så här finns det ingen religion, eller något hat
Utan här så tror alla bara på sig själva, och hjälper till och stöttar varandra sedan en lång
och urminnes tradition
Ja, så det är visst bara det, som är deras religion
Så här tror jag att jag bara kommer att trivas och frodas riktigt bra
Bara skratta lyckligt och känna mig riktigt glad…

Jag flyger in i en annan dimension

Ken Cassel
13/7-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 237 gånger
Publicerad 2011-07-13 19:43



Bookmark and Share


  Herr Funderare
Är det även så att det är där som människor är värda mer än pengar? :P
2011-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel