Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som vi aldrig sjöng förut








En dag ska vi se
det vi aldrig förr
har sett

vi ska få
det som ingen
oss tidigare gett

puppans hölje
lämnar vi här

och jublar
då vi känner
att vingarna bär

vi ska sjunga
som vi aldrig
sjungit förut

med nya melodier
och nya ord

i denna förunderliga värld
som i en dröm
utan slut........


























Fri vers av Michaela Dutius
Läst 368 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-07-13 20:35



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
Helt underbar vännen!!!
2011-07-15

  anits VIP
Berörande vackert
2011-07-14

  Anna*
Vad inget öga sett och vad inget öra hört ... det kommer vi att få uppleva en dag! Underbart!
2011-07-14

  Maria T
En ny jublande sång
2011-07-13

  Christine Sabel
Det tror jag ALLA människor kommer att få uppleva!
2011-07-13

    Ken Cassel
Michaela, min älskade vän!
Hur konstigt det än kanske låter, så var antimateria det första som jag kom att tänka på
En dag så ska vi få se
Se det som ingen annan har sett förut
Antimateria!
:)
Ja, jag vet!
Ibland så kan jag misstolka en text ganska så grovt

Kramar!

Ken
2011-07-13

  Larz Gustafsson VIP
Det är ett privilegium som tillhör Guds folk - och endast Guds folk - av nåd, genom tro.
Det största att leva för.
Marana, ta! Kom, Herre Jesus!
2011-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius