Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

därför dröjer det



att bevara bilden
av dig
i mitt inre
var uppgiften


att behålla
och att släppa
på samma gång




Fri vers av rebecca d
Läst 575 gånger
Publicerad 2006-01-02 18:23



Bookmark and Share


  karamellen
Enkelt,vackert,kärleksfullt och så vist!
2006-01-04

    Bodil Sandberg
En dikt som gör mig alldeles varm inuti...tack ditte
2006-01-03

  Cinemiracle
Träffar rakt i hjärtat. Enkelt, vackert och precist! Det du beskriver är det svåraste, värsta och nödvändigaste uppgiften att klara. Tack!
2006-01-03

  Propella
Åååå ja... *suckar* Och du lägger fram det med varsam hand.
2006-01-02

    Mejja
Dessa ord kommer nära nära.
Så intill. Så fylld.
2006-01-02

  Ingrid Nilsson
Små mantran skriver du,till att upprepas och tränga in,begrundas,ge insikter,förvandla.
2006-01-02

  Rachel Roth
att behålla och släppa på en gång...så väl fångat!

....behålla på inandningen
och släppa på utandningen

något att sätt känner jag inte till
2006-01-02
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d