Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kokas i 3 minuter

Det är en sak att lägga äggen nära för att kunna höra hjärtslagen från ofödda oskyldigheter.
Ruvar på hemligheter som andas in men aldrig ut.
Ord som läggs inuti kalk som skyddar,
begraver.

Han äter mig till frukost utan att läsa inskriptionen hur jag ska lagas för att bli hel,
istället äter hungriga munnar det som höll inälvorna på plats.

ben,
bål,
armar.
Men aldrig mig.




Fri vers av Anna Liljestrand
Läst 269 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-14 08:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja, inte helt lätt det där - bra metaforer
2011-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Anna Liljestrand
Anna Liljestrand