Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


dödens runor

 

 

När själen läser dödens runor

från svunnen tid

och anden ropar efter liv

och kroppen templet

skriar efter härlighets klädnad

ja allt detta i en

sommar som minns

de somrar som gick

där fjärilsvingar

och humlans surr

förde nattens rop

ut i universums salar

då är jag en gränslös varelse

som andas hopp i varje andetag

och rycker till mig evighets längtan

i nåd utöver nåd

löper mitt lopp i strävan

efter kärlekens krona

livet andas på mig igen

och igen och igen

jag lever.......

 

kb




Fri vers (Prosapoesi) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-15 07:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
denna tilltalar mig på något sätt..
2011-07-25

  Stefan Spets Arleij
Det här tilltalar mig! En av de eviga sanningar vi hela tiden upptäcker om oss själva. Enkelt och vackert.
2011-07-17

  Bibbi VIP
Störtskön.
2011-07-15

    papillon
Andlig lyrik av hög klass och där språket är den gode psalmistens, välanpassat till innehållet och klangfullt och vackert att höra. Applåder!!
2011-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP