Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Kastanjträd




Gulnade Blad [Gulnat och Fulnat IV]

~¤~

Gulnade blad som i tiden har bävat
i sensommardag
som fåglarna i tidlösheten härmat
och fjärmat såväl som av behag

som en fridens hämnd mot Tiananmen, Kreml
och Wehrmacht

15 Juli 2011

LPWJ

 

Gulnat&Fulnat:

I

II

III




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-15 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP