Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insomnia infinitus

Skymningen kom lika hastigt som alltid
och mörkret föll över staden
täckte även in min kropp i kyla och obehag
som så många gånger förut

Jag har stirrat länge på skärmen framför mig
försökt göra mening av alla rörliga bilder
finna ett budskap eller kanske tecken
på att allt blir bra, någon gång

Ångesten kommer i vågor och låter mig inte få ro
jag blundar men allt jag ser är svart, kallt och omslutande
jag har slumrat länge nu
utan att kunna somna in

men kroppen har inte fått någon ro
och inte heller själen
låt mig få sova i dagar och veckor och år
så att jag vaknar när allt detta är över

Jag vill inte vara vaken mer




Fri vers av Känselspröt
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-15 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Känselspröt
Känselspröt