Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havsmotiv

Havet mot din barm
dig på min arm

saltstänkt ännu
din kyss

som vågorna nyss

som Afrodite
steg du opp

att famna
min kropp

min älskade
min dyrkade




Bunden vers (Rim) av Delilah Juno VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-16 21:24



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Underbar.. :)
2011-07-17

  stella
Åh jag blir helt sal(t)ig av denna! ;)
2011-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP