Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

23:15. Hur Blev Han Sin Egen Förövare


Nu är klockan slagen. Vi har alla kommit bort. Natten kommer ikväll. Ta på er storstövlarna. En skallgång utan ordnung avgår i mars månad. Vi blir alla vittnen. Våra egna vittnen. Till en bortkomlings sfär. Och nätverk av symbolism expressionism absurdism och alla höga hästar vi folkliga aldrig ska förstå. Blir ni med inatt? Pojken måste hittas. Eller dödas till varje pris. Suddas ut från sin egen teckning. Vi ses i dimmorna runt hans minne!




Fri vers av ulf olsson
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-16 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson