Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnor

Det finns saker i världen som kan
förvåna oss alla eller göra oss stumma
i ren beundran.

En sak som jag beundrar är egentligen
kvinnor i all allmänhet, för jag vet vad som
gör oss så speciella

Det är viljestyrkan att hålla kvar i något
som tårar
eller kärlek

Det är styrkan som vi har i armar och hjärtan
som gör att vi kan bära tunga bördor
och hjälpa de som behöver oss, vänner och främlingar

Det är vår skönhet som syns så tydligt
när vi ler riktigt brett
eller kollar på någon med kärlek i blicken

Det är vår osjälviska natur som gör oss till kvinnor
älskar våra barn utan stopp
och tar hand om sjukdomar som egentligen skrämmer oss

Det är vårt mod. Vårt tålamod. Vår intelligens. Vår kärlek.
det är allt som gör oss till kvinnor
och vårdare av våra familjer

Vi är underbara och förtjänar bara det bästa,
även ifall andra försöker säga motsatsen...
Vi är fantastiska, men allt för blygsamma

eller hur?




Fri vers av Sikska
Läst 369 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-17 02:39



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Ni är Gudinnor
va så ej blyga
2011-12-06

  TjejenSomGråterTyst
Underbar dikt, Sikska!:)
2011-07-27

    Birgersdotter VIP
Jättestark och vacker dikt.Så sann!!!
2011-07-20

  M-Lyn
Underbart !
2011-07-19

  Yvonne Eriksdotter
En vacker hyllning till oss kvinnor....för visst är vi fantastiska...!!!
2011-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska