Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

‎10.51. Andas Ut In Ut In Och Sedan Då



Den här dagen är lätt att andas. Trots sin air
av söndag. Det finns lagom

med molekyler av det mesta tror jag. Idag. Och
atomer. Antar jag. Det är en sån dag.

En lagomdag. En du-sitter-i-soffan-och-läser-
Sylvia Plath-d​ag.




Fri vers av ulf olsson
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-17 11:00



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Hon var ju lattjo !
2011-07-19

  Catharina Edin VIP
vilken drömdag!
2011-07-17
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson