Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina blommande dofter så nära


Dina blommande dofter så nära
berusar mig om sommaren

dina bröst och däremellan
sanslös yra

min tungas darrande lust
besjunger din blomning

dina läppars tysta lyra
får mitt sköte att skälva

och våra ljusa fågelskrin
flyger oss slutligen
bortom

oss själva




Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2011-07-17 12:44



Bookmark and Share


  Aisha VIP
vackert.....
2011-09-19

  Linda CH VIP
En het blomstrande förälskelse! Vackert så det förslår!
2011-09-14

  evana
Fångas av orden!
2011-07-18

  pixter
vackert.... gillar ordvalen i slutet
2011-07-17

  Ninananonia VIP
Mycket vacker...berusning..
2011-07-17

  Ola Rydberg
Oj ja bedövande vackert
speciellt raden
(och våra ljusa fågelskrin
flyger oss slutligen
bortom

oss själva)
2011-07-17

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert!
2011-07-17

    ej medlem längre
Ah...denna passion

Så levande skildrat, som en frisk vind över en sommaräng..
2011-07-17

  stella
Helt fantastisk... :))
2011-07-17

  Anna*
Vackert, sensuellt och härliga formuleringar! ♥
2011-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP