" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Lennart "Hoa Hoa" Dahlgren, en riktig svensk, en 100% originell svensk




Dialekt [rimvers]

~*~

Under folkhemmet så ville de att allas hälsa skulle vara på topp
för de ansåg att samhället till arbete ägde din kropp

vad händer med det unika
om alla ska vara lika

dessa ulvar i fårakläder långt innan prinsen Ulf
ville att dialekter skulle utrotas så alla flockar lät lika mycket Wulf

vad händer med det unika
om alla ska prata lika

17 Juli 2011

LPWJ




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-17 19:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar starkt!
2011-07-17

  Ninananonia VIP
Ja det är tur att vi alla är ...unika...

Mycket bra skrivet.. :)
2011-07-17
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP