Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordets betydelse


Ett ord

Tänk på vad du har sagt
Tänk på ordets makt

ord ord ord
förbannade prat
eviga tjat
ord ord ord
Gudomliga frigörande
ord
Som snurrar runt vår jord

Flyger och far fastnar på en bar
ord som viskas i någons öra
Sanningensord som någon inte vill höra
Ord ord ord
Jag älskar dig
räcker för mig
tre ord alla vill höra
vad kostar tre ord

Om jag bara fick säga ett ord
får det bli
Kärlek
ett ord
som räcker åt en hel jord




Fri vers av Spirit
Läst 459 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-02 23:54



Bookmark and Share


  aol
det är ju dom största orden,
2013-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit