Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pluie bleue

han har fyllt år
sedan igår


han stod med
en tjock tjej
han med en
som inte var
han stod med
en tjock tjej

alla kvinnor och
utväxter alla
dragkedjor
blixtlås munsår

han lade en hand
i mitt hår en annan
dumt liksom en
blomma
ett blått regn
ett

hej regn.


vi ska bestämma
oss vi ska lova bort
oss skor lunch helger


vi sjunger inte i bilen
han gick med en
han gick med en
tjock tjej en

hej regn.


hon stod med
inte med dig
han lade en
hand liksom
ett blått regn
ett

hej regn.

koden till porten
ville neka men
det var redan

han stod med
med en
som inte var
det var inte jag

vi skulle ha
du och

det regnade
regnade blått
regn

hej regn.














Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2011-07-19 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP