Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När räddslan tar över


Orden var din skatt

Ordpiraten slår till
när du inte vill
orden fastnar på nedre däck
å du känner dig helt väck

Du vill föreslå att ni kan vara
vänner
men orden är inte ärliga för det du
känner

Kölhalas ska du din förädare
som inte kan stå för ditt ord
Härmed begår du känslomässigt mord

Ta det bara kallt få ur dig allt
Du har inget att förlora för egen del
Att inte säga vore bara fel

På några minuter kan allt vara över
så säg nu det du behöver
Ja bara på några sekunder
kan det hända under

Ordpiraten seglar nu i väg
han stal ditt tal
Men du din rädda dåre
gav honom inget val

Du visste inte att
orden var din skatt
Du trodde att tiden skulle
ge dig en chans
Men det var du som inte fanns
Närvaro min vän
så händer det inte igen

Ordpiraten slår till
när du inte vet vad du vill










Fri vers av Spirit
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-01-03 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit