Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~Våga~[nypa sött i salta vatten...]

Våga undra under
Undrens tid
är ej förbi
Tillfälligt uppehåll
temporära hål
i tiden.
Varje mål
bär ett lidande
I sin linda

Skjut upp Igår till i förrgår
Skjut ned Nu i dagen
Djupt

Fyll upp ett glas utav din äppelcider
Bubbla babbel ifrån
magen o opp

Strö rosenblad i badet blått, så grönt
Sjunk ned din hela kropp, skönt
Vila hakan uppå vattenytan
Njut så vattnets doft


I friskt vågad
R ö r e l s e

~ ~ ~




Fri vers (Fri form) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 518 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-07-18 15:37



Bookmark and Share


  Järnkatten
Fångar mig, texten sjunger...
2011-07-29

    ej medlem längre
Välbehag!
Ett litet spa för själen :)
2011-07-20

  aol
så vackert skaldat vännen
2011-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)