Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kuse; dialekt för kryp/insekt




övermåttan och kussmart kustvätt

 

 

*

Konsten att hålla sina tentakler rena, sa kusen, är att alltid feschta dom fria från inkommande signaler

 

som vi tvättar vårt hår

som vi borstar och tvår

flätar och lockar och färgar det 

åh

 

som vi feschtar och slår

alla inkomna störande ting

 

Konsten att hålla sina ting rena, sa kusen, är att alltid feschta dom fria från utgående inkomna signaler

 

som visat sig vara det dolda

förförande

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-18 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri