Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser bakom dina ögon


Jag ser bakom dina ögon
av sorg
fyllda av tårar
ett hjärta
på väg att slå ut
i full blom




Fri vers av Herr Ångest
Läst 511 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-07-19 10:31



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
En hoppfylld liten text
2011-09-19

  marie-helene
Vackert,verkligen det är som du har sett in i mina ögon...
2011-07-20

  sommarmoln
Underbar och stark...
2011-07-20

    Birgersdotter VIP
så få ord med stor känsla.jättefint
2011-07-20

  Lindsy
Åååå.. Inte bara en applåd, jag ger den stående ovationer! Supergillar!! :)
2011-07-20

  wildrose
Riktigt bra.
2011-07-20

  Erika Olsson
Du säger mycket med få ord. Gripande vacker.
2011-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest