Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

11:08. Citat Evert Taube




09:54. Allt i mig har vaknat. Utom fötterna. Behöver ligga kvar en morgon som denna. Så himla fin i kanten är jag. Så fina drag.

‎10:00. Klockan är tio. Nyss var hon fem i. Tiden är en tant.

10:16. Nu har ytterligare en kvart gått. Av evigheten.

10:21. Allting hade kunnat ha varit så annorlunda. Hur annorlunda? Jämfört med vilken verklighet? Vems? Ja inte min i alla fall - den är redan här.

11:14. "Meningen med verkligheten är att göra dikt av den."




Fri vers av ulf olsson
Läst 590 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-19 12:46



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra !
2011-07-21

  Catharina Edin VIP
detta var hääärligt att läsa.
2011-07-19

  Gunnar Hilén VIP
Jag håller med dig. Tiden är verkligen en tant !
2011-07-19
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson