Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi är alla till slut ett


En tanke om hänsyn

Där hänsyn kan vara
en lögn, men gör
glädje,

där ärlighet kan vara hänsynslös,

som dina byxor är fula,
oförnuft känsla,

där din ärlighet
blir sårande så stickande
i sanningens kalla ljus,

så hänsyn är ett stort
ord och så värdefull.




Fri vers (Fri form) av aol
Läst 609 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2011-07-19 14:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant, så sant. Sanningar är inte alltid hänsynsfulla.
2013-11-15

  Johan Bergstjärna VIP
Klokt och angeläget
2011-08-05

  Eva Langrath VIP
Insiktsfulla goda ord.
2011-07-30

  Lena Själsöga Keijser
tack att du så varsammjukt lyfter fram
2011-07-30

    ej medlem längre
Så sanna är dina ord aol!

Bokmärker!
2011-07-29

    sajo
Rader som tåls att läsas om och om igen
och så sanna ord.
2011-07-28

  Heikki Hellman
Kan man det bättre säga. Sant allt. Välbetänkta ord.
2011-07-22

    Bodil Sandberg
i denna din fina dikt
bärs betydelsen i sin tunga vikt !

så himla bra!!

applåder och bokmärke!
2011-07-21

  M.A.J.R
dem här raderna är förgyllda av visdomens bruk
absolut får du applåder av mig
2011-07-20

  anits VIP
Mycket kloka rader
2011-07-20

  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2011-07-19

  Eva Helene VIP
Värmande att läsa dessa visdomsord, tack!
2011-07-19

  walborg
Ditt goda hjärta känns genom texten.
2011-07-19

  Mona Drugge
Så fint och klokt skrivet.
2011-07-19

    Ken Cassel
Jag instämmer med alla här nedanför, aol!
Bra!
:)

Mera v h

Ken
2011-07-19

  queenia
du fångar orden så stora
och påminner oss
om ödmjukhetens gåva!!!

tack!
2011-07-19

  L Patrik W Johansson VIP
timing is everything

eller allt måste ligga rätt i tiden som vi säger här

Be well,
LPWJ
2011-07-19

  Anya VIP
Fina klokskaper i vacker form.
2011-07-19

  Gunnel André VIP
Det krävs en hel del livserfarenhet för att formulera den insikten.
2011-07-19
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol