Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rynkor för ett barn

Min dotter såg Andie McDowell göra reklam för en hudvårdsprodukt som ska hålla huden ung och fräsch, varvid hon säger följande.

- Jag tycker man ska ha rynkor.

- Jaha?

- För då syns det ju att man har levt.




Fri vers av Mangal VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-07-19 17:35



Bookmark and Share


  noname_realmind
Gillar verkligen din klarsynta dotters tankar... :)
2011-07-25

    ej medlem längre
klok unge.
2011-07-20

  Lena Själsöga Keijser
så är det
i
klarljus

tack till denna underbara pärla
2011-07-20

  Ninananonia VIP
:)
2011-07-19

  walborg
Vilken klok dotter!!!
2011-07-19

    ej medlem längre
barn Äger.
2011-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Mangal
Mangal VIP