Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snurr surr byter spår

hennes ryckande
knyckande
knäckande knotor
tyger draperade ständigt i rörelse
för sig själv nynnande

höftbenet runt i fyrkant
fort trampar ljusa fötter
stampar trummar rytmiskt
fram tillbaka
åt sidan
tillbaka fram

knän som pendlar som
dras ut
magen känner takten
accelererar
kippande hud svettas ut sött
salta andetag

snurr surr byter spår
spasmisk piruett
armarna kränger
drar i virvlar
sliter kroppen upp
själen andas uppåt

heta glödlampan
huvudet följer med i kasten
höga hoppen
armarna följer olika gångar
elchocksdans för
svarta fönster utan ögon
klick och knaster
nakna rummet

kroppen kastar sig platt
mot trät
flämtandes stirrandes
upp i vita taket
kartongernas beiga längs väggen
lätta dammkorn seglar ensamt
och kvar är endast stereon




Fri vers av viola raz
Läst 358 gånger
Publicerad 2006-01-03 10:22



Bookmark and Share


  bq
Ljudbilder i själsliga blixtformer, smattrande i omöjliga linjer och paradoxer

"kippande hud svettas ut sött
salta andetag"

snurr surr ...kvar är endast stereon

Fantastiskt !
2006-01-03
  > Nästa text
< Föregående

viola raz