Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

09:04. Sakral Morgon



Vaknar som en rugguggla helt utan inkråm.
Denna gyllne morgon med flowers in its hår.

Vad ska vi göra idag pappa? Vi ska bada
djävulen ur kroppen. Med eller utan versal.

Ja dansa hela mörkret väck. Bugga mellan gatorna.
För vi är så vänligt inställda som någon kan bli.

Som någon kan inbilla sig. O Herre helleluja
ja jag mår bra. Just nu. Tack Du osynlige

för dessa smeksamma sekunder.




Fri vers av ulf olsson
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-21 09:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter bra !
2011-07-21

  mare VIP
Bra diktat
2011-07-21

  Nanna X
oj hur vaken jag blev helt plötsligt av denna riviga och innehållsrika morgondikt. tack för väckning!
2011-07-21
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson