Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odöpt dikt

Vad gör du bakom en disk i en kommersöken,
undrar jag - och du, söta fröken,
får ursäkta mina ålderdomliga drag!
Jag är ju nämligen utgången,
och har passerat bästföredag.

Med frågan vill jag gärna kvarstå:
Varför flyr du inte fältet,
till grönare nejder - och en syrenberså?

Här finns bara kort, sedlar och sura miner,
märkeshets och kassamaskiner.

Vad gör du i ett tält av betong bredvid en parkeringsplats?






Fri vers av Janjohan
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-21 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan