Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du nu?

Vem är du när jag inte ser dig?
har du ändrats något
eller är du fortfarande
den du som jag känner?

Du har antagligen flera sidor
för det har jag med
och för det så dömer
jag dig inte

Men hur annorlunda är dina sidor?
är det oceaner emellan
eller bara en myrstig,
hur mycket ändras du?

Visar du mig ditt verkliga jag
eller bara en av dina fasader
Hur viktig är jag för dig
kan jag väl utgå ifrån vad du visar mig

Men hur kan jag veta
vad som är du
när allt du visar mig
är masker och fasader

Jag vill bara vara säker
på att när jag säger
"Jag älskar dig"
så ska det inte följas av

"Vem är du nu?"




Fri vers av Sikska
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-21 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska