Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sån där lagom oromantisk dikt om kärlek. Men se nhar jag också alltid varit vackrast i ruffsigt hår.


Definitionen av Kärlek

”Fy fan vad du är vacker”
Brukar jag ibland kunna viska mot din skuldra
Och lägger till den där onödiga svordomen
För att smutsa ner allt det fina en smula
För visst ska man inte ha det så bra
Och vara så lycklig
Som jag är
När jag är med dig

Och medan jag har kramat din hand
Har året blivit till plural
Och jag har varit så rädd
För det som jag har hittat i dina ögon
För jag är född med ett inbyggt lokalsinne
Och jag är inte van att gå vilse
Men jag ser en oändlighet i din iris
Och jag längtar


Men 18 bast känns så fjuttigt
Och så oerfaret
Och så oförståndigt
Att jag helst skulle ta och slänga mig och min kärlek till dig
I backen
Fast å andra sidan
Sen när har människan förstått sig på
Kärlek

Allt jag vet
Är bara den känslan som jag har
När jag kramar din hand
Ser in i din iris
Längtar
Och njuter

Jag tror att det är definitionen
Av kärlek




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-21 22:55



Bookmark and Share


  Junitvillingen
När det handlar om kärlek har ålder ingen som helst betydelse - då ska man bara tacka, ta emot & njuta av allt det underbara! Dessutom har siffror inget med mognad att göra - det finns "gammalvuxna" som ta mig tusan är mer omogna än tonåringar!! KRAM till dig:-)))
2011-08-12
  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia