Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem skulle det annars handla om?


Lägger huvudet mot din bara axel
Drar ett djupt andetag
Det susar
Dina ögonlock rör sig inte
Dina andetag är stadiga
Du är som själva sahara
Jag är den vind av kyssar som ska väcka dig
Vill väcka dig
Din sömn håller mig tillbaka
Bara andas mot din hud
Din hud
Det är bara din hud det handlar om

Om jag någonsin skulle missbruka något
Så vore det dethär
Varje höjning av min bröstkorg
En ny dos av livselixir
Fyller min spräckliga bröstkorg
Reser mig
Hade jag varit smart
hade jag tagit en av dina tröjor
och stoppat in under fodralet på kudden
jag kramar sönder
För att känna din doft
Din doft
Det är bara din doft det handlar om

När jag får bestämma
Är jag salvador dali
klockorna ändras och vi är tillbaks
Jag sover mot dig igen
Dig
Det är bara dig det handlar om.




Fri vers av Fenomena
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-21 23:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En vind av kyssar. Klart coolt!
2011-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena