Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjuk som vatten

Lekfull ömhet
delad värme
dansande former
trycker sig närmre

Svävande högt
men åh så nära
två par vingar
pulserande skära

Mjuk som vatten
under min hand
svallande vågor
gyllene strand




Bunden vers (Rim) av Mattias C
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-22 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C