Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag låtsas att det är dig jag själv täcket ifrån blir det nog lättare att sova inatt

Jag är inte omedveten
Jag vill bara verka det
Tar mycket plats
Pärlorna sticker mot din hud
Flätan flätar upp sig
Kan hända sparkas jag en del
Det har sagt så
kränger när mina drömmar blir konstiga
Vaknar av och till
Ibland gråter jag
Andra gånger skriker jag
Kan behöva gå upp och ta en promenad
tända ljuset och dricka kaffe
Själ ditt täcke
och kommer någon gång under natten
sparka av mig strumporna
Mitt alarm kommer ringa
helst 2 timmar innan jag ska upp
vill få god chans att snooza
förmodligen snarkar jag
och kommer vilja dra fingrarna genom ditt hår
ungefär när du vill somna

Jag vet allt det här
och jag vet att du också vet
men vad du inte vet
är att det är det här
att få vara nära dig
som jag saknar allra mest när vi är isär
det är trots allt inte lika kul
att själa sitt eget täcke.




Fri vers av Fenomena
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-22 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena