Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur led är tiden

 

Somliga svälter
medan andra sår
förödelse
blod och
död

~~*~~

Makten förför
och
falska profeter talar
med
kluven tunga

~~*~~

De sprider bud
om krig
och revolution

~~*~~

Frön som kväver
alla
som inte tiger
still

~~*~~

Dövar öron
för Guds bud
att
bryta bröd
med
främlingen

~~*~~

För
vi är alla 
Abrahams 
barn

~~*~~

Ögon blinda
för
Guds vackra
trädgård

~~*~~

som
rymmer både
tisteln
och
rosen den
sköna

***





Fri vers av Stjärnöga
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-23 01:55



Bookmark and Share


  Valdemar Anders
Han vara ett tecken i tiden att tiden är ur led.
Bra fångat!
2011-07-26

    ej medlem längre
Vi fick vår fria vilja, somliga brukar andra missbrukar den.
Tack för din fina dikt som påminner oss . . .
2011-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga