Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En olustig känsla eller ett sjätte sinne?

Är borta!
Men helt plötsligt så får jag bara en olustig känsla och skenar iväg hemåt
i all hast
Ingen tid att förlora
Ingen tid att ta rast
Jo, för jag känner på mig att det bara har hänt någonting därhemma, eftersom det i mitt huvud nu
bara är någon som spelar mig ett litet spratt
Påkallar min uppmärksamhet
Och det måste jag ju bara kolla upp, och ta reda på vad det är?
För om det nu bara har hänt någonting tråkigt därhemma
på grund av någon galen okänd människa
så lovar jag att bara hämnas de mina
och se till att den personen bara får en massa besvär
Men när jag sen bara kommer hem, så är det bara lugnet själv, som råder där

Ett falskalarm med andra ord i mitt huvud, vilket bara var bra
En olustig känsla eller ett sjätte sinne?

Ken Cassel
23/7-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-23 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel