Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gråter inte mer.

 

 

Älska mig gärna om ni vill,
men det är på egen risk.

Ni tassar runt på krossat glas,
glas som en gång var tillit.

Ni vågar er närmare,
men jag säger det igen,
det är på egen risk.

Jag kan såra er om och om igen,
det är jag bra på,
det vet jag.

Ni gråter över era uppskurna fötter efter glaset som en gång var tillit,
men jag är redan full av sår,
och jag har vant mig vid smärtan,
så jag gråter inte mer.

Jag bara säger: det är på egen risk.




Fri vers av entusiasm
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-23 13:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Otroligt bra!
2011-07-26

  Fru Intighet
Åh, love it!

"Älska mig gärna om ni vill,
men det är på egen risk.

Ni tassar runt på krossat glas,
glas som en gång var tillit."
2011-07-23
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm