Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill veta hur du skulle reagera om jag rasade ihop framför dig.

 

Jag undrar om jag skulle skrämma dig om jag sa
att jag står på en avgrund
och avgrunden lockar mig.

Skulle du gå om jag sa att
ingenting i livet lockar mig längre
jag måste hitta min egen värld
och den är inte lik den här.

Jag vill veta,
hur du skulle reagera
om jag rasade samman framför dig,
med mascararänder i ansiktet
och bad dig att mörda mig

Bara för att jag var så trött
så satans trött på allt
och bad dig låta mig vila en stund
eller i all evighet
kanske.

Skulle du gråta?
Skulle du förstå?
Skulle du ringt efter hjälp och fått svaret att sluta mitt lidande, 
för de, 
de orkar inte heller mer.

Jag antar att jag alltid
alltid och allt
kommer att vara en sån,
man tycker synd om.

Så gör slut på mig
och gör det fort
för jag är trött på deras blickar
trött på tomma ord
och saker som aldrig blir gjorda

Jag måste få vila.




Fri vers av entusiasm
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-23 13:22



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Stark och smärtsam text!
2011-07-23

  sandraskänslor
känner så himla mkt igen mig. ibland kan man inte berätta att man står vid den där avgrunden, för man orkar inte bära omgivningens tröttsamma reaktioner. men du fixar det där! jättefint skrivet iaf.
2011-07-23
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm