Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar sommardagens värme


Älskar sommardagens värme
som gör pärlor på din hud
som smycken till mig

Älskar sommarnattens svalka
för dofterna den ger dig

Utan dig skulle jag
inte älska min sommar,
då vore hösten redan här
hos mig

Lyssnar till havet
lyssnar till dyningen -

älskar den tidiga gryningen
som skall väcka dig
till mig.




Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-23 14:19



Bookmark and Share


  Filosofen2
Kärleksförklaringen där önskan om pärlor på huden och den ljuva sommarnatten ger en hint om lust och fägring.

Så bra och underbar dikt som får ögat vad det behöver.

Bokmärkt!!!
2011-08-01

  Ninananonia VIP
Underbart.. :)
2011-07-24

    ej medlem längre
En av de bästa!!!

Bokmärks
2011-07-24

  Larz Gustafsson VIP
Skönt att någon trotsar glädjeförbudet och snyfthysterin.
2011-07-23

  stella
Härligt o kärleksfullt...
2011-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP