Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vem är det som är..högmod går åt två håll....?


de sju dödssynderna: högmod


Hon mönstrade butiksbiträdet uppifrån och ner.
- Har du inte förstått, sade hon hånfullt, jag menar de gula banden med spets.
Att de inte utbildar folk nuförtiden, tänkte hon föraktfull, men det finns väl inga bättre att uppbringa kantänka.

Flickan kom med en ask.
Ja, där var de äntligen.

Hon köpte och betalade de fem metrarna hon behövde och svepte ut med en kysklagen blick.

Biträdet tittade efter henne. Frun hade inte märkt att det varit andra sorteringen hon tagit fram.

- Din nucka, du kan gott ruttna nånstans med din högfärd, tänkte hon nöjd och log.




Prosa (Novell) av rebecca d
Läst 492 gånger
Publicerad 2006-01-03 14:22



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Hehehe...där fick hon sig allt den dryga frun...bra skrivet ditte...
2006-01-03
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d